torstai 18. kesäkuuta 2009

Ensimmäinen haaste on avattu!

Tervetuloa mukaan Aarnimetsän kirjontakillan ensimmäiseen haasteblogiin!

Aarnimetsän kirjontakillan ensimmäinen haasteblogi löytyy osoitteesta http://teekori.blogspot.com/

Kuten tiedätte, kuningattaremme matkustaa pian merten taakse Pennsiciin tapaamaan muita tunnetun maailman kuningattaria. Aarnimetsän kirjontakilta on luvannut valmistaa pieniä lahjoja annettavaksi muille kuningattarille.Tällä kertaa tarkoituksena on valmistaa pieniä (n. 10x10 cm) kirjottuja pussukoita, jotka täytämme tuoksuvilla yrteillä, mausteilla ja kukkasilla. Teemme yhden pikku pussukan annettavaksi kullekin kahdeksalletoista kuningattarelle, joten voisimme kirjailla pussukoihin kunkin kuningaskunnan tunnuksen. Jos innokkaita löytyy, niin toki olisi herttaista tehdä oma pussukka myös omalle kuningattarellemme. Kirjontatyylin ja pussukan materiaalit voit toki valita taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Kuningaskuntien vaakunat ja tunnukset löytyvät sivulta http://www.goldenstag.net/MiscSCA/KingdomColors.htm ja sivulta http://aeg.atlantia.sca.org/projects/poppies.htm löytyvät Atlantian kirjontakillan tekemät kirjontakaaviot, joista on varmasti apua.

Tämä on nyt kovin nopeatempoinen haaste, sillä Pennsic alkaa tänä vuonna jo 24.7. Valmiit työt voi toimittaa minulle joko Nuijasodassa ensimmäisenä viikonloppuna tai ennen sitä, eli viimeistään 16.7. Tuon mukanani kuivakukkia ja -yrttejä, joilla voimme täyttää pussukat ja toimitan ne eteenpäin Pennsiciin vietäväksi.

Olisi hienoa, mikäli mahdollisimaan moni ehtisi ja innostuisi osallistumaan. Mukaan voit ilmoittautua haasteblogin sivuilta http://teekori.blogspot.com/

kesäisin terveisin,
lomalaitumille kiirehtivä Eilgri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti