keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Aarnimetsän kirjontakori on avattu!

Tervetuloa Aarnimetsän kirjontakoriin!

Aarnimetsän kirjontakilta on vihdoin saanut oman suomenkielisen bloginsa, johon kaikki kirjonnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita. Kuningaskunnan kirjontakillan vetäjä Lady Racairen Dragon Embroidery Workshopin (http://dragonsembroiderers.blogspot.com/ ) esimerkkiä seuraten haluamme luoda tästä blogista turvallisen ja avuliaan ympäristön, joka kannustaa kehittymään kirjailun jalossa taidossa.

Tästä blogista on tarkoitus tulla Aarnimetsän kirjojien kokoontumispaikka, jossa voi esitellä käsityöprojektejaan, saada vastauksia mieltä kaihertaviin kysymyksiin ja inspiroitua toisten projekteista. Blogissa työt ovat myös avoimesti kaiken kansan nähtävillä.

Toivon, että tämä blogi rohkaisee uusia jäseniä kirjonnan pariin ja mukaan kirjontakiltaan. Ehkäpä se innostaa myös jo mukana olevia aloittamaan uusia kiinnostavia projekteja. Jos innostut ja haluat osallistua, lähetä toki minulle viestiä!

terveisin,

killanvanhin Eilgri

5 kommenttia:

 1. Ah miten m a h t a v a a !!!! Minulla on tulossa syksymmällä (tai alkamassa) muutamia isompia kirjontaprojekteja, mutta niistä sitten vähän myöhemmin :D

  VastaaPoista
 2. Jassoo, se on sitten keskittyttävä kirjomiseen taas jossain vaiheessa. lasketaanko muinaispuvun koristeiden ompelu kirjomiseksi? : )

  VastaaPoista
 3. Lasketaan, lasketaan! Sillähän on joku nimikin... kuparikierukkakirjailu? ;)

  VastaaPoista
 4. Koska pronssia en silloin (1993) tajunnut edes etsiä mistään, käytin aikoinani muinaispukuuni kuparikierukoita. ;-D

  Hienoa, että Kirjontakori on avattu. Sain heti uutta potkua alkaa taas kirjomaan pitkän tauon jälkeen. Kyllä ihmetyttää miten tulin toimeen ilman mitään käsitöitä melkein kaksi vuotta! Kamalaa.

  Petronilla

  VastaaPoista