maanantai 13. heinäkuuta 2009

Tapaaminen ja näyttely Nuijasodassa?

Heipäti hei!

Ajattelin, että olisi mukavaa järjestää taas tapaaminen Nuijasodassa (ja tulevissakin tapahtumissa). Voitaisiin vaikka jonain iltana kokoontua juttelemaan kirjomisesta ja nauttimaan vaikka vähän virvokkeita. Kuinka moni on tulossa tapahtumaan, ja mille ajalle? Laittakaahan viestiä, niin sovitaan sellainen aika, kun mahdollisimman moni on paikalla ;)

Olisi myös hienoa näyttää muillekin, kuinka taitavia kirjojia tästä paronikunnasta löytyy! Ajattelin, että ainakin kuningattaren teekoriin kirjotut pussukat voisivat olla näytillä Nuijasodassa. Mielellään asettaisin näytteille muitakin töitä, eli jos olette tulossa, niin ottakaahan jotain kaunista näytillepantavaksi ja muillekin innoitukseksi! Vien myös mielelläni mukanani töitä, jos joku haluaa kirjontojaan näyttelyyn, mutta ei itse pääse paikalle. Mutta voimme myös järjestää näyttelyitä tulevissakin tapahtumissa, joten ei kannata huolestua, jos ei ehdi vielä tällä kertaa mukaan.

Olettehan muuten huomanneet, että Nuijasodassa on useampi mielenkiintoinen kirjontaluento ja työpaja...?


Eilgri

5 kommenttia:

 1. Minulle sopisi parhaiten keskiviikkona, jolloin meillä on "vapaata". Tosin, itselläni ei ole toistaiseksi mitään uutta näytettävää.. suuremmat projektit alkaa vasta syksyllä...

  VastaaPoista
 2. Olen paikalla koko viikon ja kaikki päivät käyvät

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa myöskin hyvältä idealta. Olen paikalla koko tapahtuman ajan ja kaikki päivät käyvät lukuunottamatta lauantaita, jolloin olen pitokokkina. Voin tuoda näyttelyyn keskeneräisiä kirjontaprojekteja, mikäli ne mahtuvat matkalaukkuun.

  VastaaPoista
 4. Hip!

  Jos muut tähän mennessä ilmoittautuneet ovat leirillä koko viikon, niin voidaan varmaan nähdä maanantaina, kun Sahrakin on paikalla?

  VastaaPoista