maanantai 30. syyskuuta 2013

Haaste! Ylläriarvontaa! Haaste!

Hei Kaikki!

Nyt lienee hyvä aika tömistellä kiltablogiakin liikeelle ja kertoa että Kuningaskunnassamme on esitetty tänään uusi haaste. Mistress Katheryn kutsuu Drachenwaldin väkeä tekemään lisää Kuningaskunnan suosionsoituksia.

"Greetings! A royal bird whispered in my ear that Their Majesties are lacking tokens to hand out for the three major awards the Kingdom has – that is Orden des Lindquistringes, Order of the Silver guard and Order of the Panache. How about we do a 30 day challenge and see how many tokens we can make? Anyone up for helping the Kingdom?" 
(julkaistu 30.9.2013  Drachenwald 30 Days Challinge-Facebook ryhmässä)

 Killanvanhimpana tahdon jakaa hasteen kirjontakillan jäsenille..

Eli Rakas Kuningaskuntamme tarvitsee ahkeria käsiä tekemään Drachenwaldin huomionosoituksia. Haasteeksi on esitetty tehdä mahdollisimman monta huomionosoitusta 30 päivän aikana. Huomionosoitukset ovat Orden des Lindquistringes, Order of the Panache ja Order of the Silver guard.
Kutsun kaikki mukaan yhdessä, ja erikseen.

Hullunkiilto silmissä ei kenenkään tarvitse ahkeroida, jokainen tekemänne työ otetaan ilolla vastaan.

Lupaan arpoa muutaman yllätyspalkinnon kaikkien haasteeseen osallistuvien kiltalaisten kesken, nyt kannattaa siis ottaa osaa ja pitää hiukan hauskaa!

Tietoa suosionosoituksista löytyy täältä: http://www.aarnimetsa.org/fi/toimintaa/huomionosoitukset
Aiheesta löytyy lisää kirjontakillan facebookryhmästä: Aarnimetsän Kirjontakilta.

Kysymyksiä saa esittää niin paljon kuin tahtoo, lupaan auttaa parhaani mukaan ja Mestarinna Katheryn, haasteen aloittajana tahtoo myös antaa kaikille osallitujille neuvoja ja tukea niin paljon kuin vain tarvitsette!

Tervetuloa mukaan!

-Ida, killanvanhin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti