lauantai 11. syyskuuta 2010

Uusia vaakunoita seinävaatteeseen / New patches for the wallhanging

Miehonlinna and Walciala (picture: Iida Juhanantytär)

Iida Juhanantytär on intoutunut haastamaan Petronillan ja tehnyt upeita tilkkuja. Valmiina ovat jo Miehonlinna ja Walciala, ja seuraavaksi vuorossa:

-Emerald Glen
-Infimus mons Aureus
-Drachensheim***************

Lady Iida Juhanantytär has been inspired to challenge lady Petronilla. she has completed Miehonlinna and Walciala, and has promised to make:


Iida Juhanantytär on intoutunut haastamaan Petronillan ja tehnyt upeita tilkkuja. Valmiina ovat jo Miehonlinna ja Walciala, ja seuraavaksi vuorossa  

-Emerald Glen
-Infimus mons Aureus and
-Drachensheim

4 kommenttia:

 1. Hienoa Iida! Kaunista jälkeä.

  Petronilla

  VastaaPoista
 2. Hei Petronilla!

  En aijo niinkään haastaa sinua, olet tehnyt niin hurjasti vaakunoita että ansaiset sen palkinnon, ja fanitan siloista neulanjälkeäsi aika paljon.. siis kahdehdin.. paljon =)
  Mutta kirjominen, sitten kun taas sitä muista tehdä, on niin hauskaa!

  VastaaPoista
 3. Sanos muuta, Iida! Kirjominen parantaa maailman, tai ainakin oman mielialan.

  Minulla on juuri nyt työn alla tilaustyö. Kaveri tarvitsee Black Dragon Guard -tabardin kirjottuna, hänellä kun tekee pahaa käyttää saamaansa koneella tehtyä tabardia. Työn pitäisi olla valmis tässä kuussa, että tabardi ehtii mukaan kruununturnajaisiin, mutta taitaapa olla, että voin luovuttaa sen omistajalleen jo ylihuomenna. Viimeistelyt vain enää tekemättä. Valitettavasti musta split stitch näyttää turhan paljon konekirjailulta! Minun on pakko laittaa yksityiskohdat kultalangalla korostamaan sitä, että se on tehty käsin. Eipä varmaan haittaa lopputulosta...

  Kuvia postaan omaan blogiini, kunhan työ valmistuu.

  Petronilla

  VastaaPoista
 4. Oi! Kuulostaa uskomattoman upealta, Petronilla! Olen ihan ihmeissäni ihaillut noita seinävaatekirjontojakin (ja tietty kaikkia aiempiakin töitäsi). Odotan kuvia kieli pitkällä :)

  VastaaPoista